לוגו לאתר.jpg
רשימה תפוצה    
 
מאמרים
שידוכי גבינה ויין
עולם הגבינות מורכב מאין כמותו, אפילו יותר מעולם היין. גבינה יכולה להיות חריפה או עדינה, שמנה או כחושה, חומצית או מלוחה, קשה או רכה, עשויה מחלב בקר, עזים, כבשים או באפאלו. איך לומדים לשדך מגוון כל כך גדול של טעמים ומרקמים למבחר האינסופי של יינות אדומים ולבנים, יבשים ומתוקים? זה לא עניין פשוט, אבל כמה כללי זהב יכולים לעזור לנו להימנע מטעויות גסות
המשך...
תהליך ייצור גבינות עזים
ייצור גבינות בכללותן וביניהן ייצור גבינות עזים הפך עם השנים חלק חשוב מפעילות משקי הבית בעולם ומנע את הצורך להשליך חלב בן יומו, המתקלקל במהרה. 
המשך...
מחקרים
חלב עזים וילדים חולים במחלה נגיפית בחלל הפה שתייה ושטיפה של חלב עזים מפוסטר מקצרות את משך התסמינים ומקלות על הכאב בילדים עם מחלה נגיפית המערבת את חלל הפה
מאת: מערכת TheMEDICAL
המשך...
היידה יוגורט
היוגורט, המרענן הרשמי של הבלקן, הוא מקור טוב לוויטמינים מקבוצה B, חלבון וסידן. הוא מתעכל טוב יותר מחלב טרי וקשישי בולגריה בטוחים ששתייתו היא סגולה לאריכות ימים

מאת מיכל גילאון, דיאטנית קלינית
המשך...
מי שאוכל גבינות עזים מאה שנה חי הרבה זמן
במשך שנים, מדור לדור, עברה בקרב משפחת פז האמירה הידועה " מי שאוכל גבינות עזים מאה שנה חי הרבה זמן". על אף ההלצה, יש אמת בטענה שחלב עזים ומוצריו תורמים לבריאות. לסקרנים ולדורשי הבריאות שביניכם, כמה מילים על יתרונותיו של חלב עזים ומוצריו:
המשך...

footer
1003201112125810.png
© 2011 My Dear.
099 חנות וירטואלית